Städvision växer

Vi letar alltid efter nya talanger. På denna sida kan du finna lediga tjänster, men även ett formulär för dig som vill lämna en spontanansökan. Tveka inte att höra av dig om du tror att du skulle passa in hos oss på Städvision.

Lediga tjänster

Just nu söker vi inte någon specifik tjänst, men fyll gärna i vår spontanansökan om du vill komma i kontakt med oss.

Spontanansökan

Hur är det att jobba på Städvision?

Medarbetarcase


Gunilla Danielsson

Jag trivs med att jobba hos städvision för att vi är ett bra gäng arbetskamrater som har väldigt kul tillsammans. Vi har bra kunder och  jättebra kundkontakt. Dessutom har vi de bästa cheferna Malin, Carina och Marie.

Medarbetarcase


Bojan Savic´

Jag känner att jag gör ett bra jobb på Städvision som uppskattas av arbetsgivare och kunder, vilket leder till att jag mår bra på jobbet. Jag har även en bra relation till mina kollegor och vi jobbar som ett team.

Medarbetarcase


Merima Sabic

Jag trivs med att jobba hos Städvision för att jag tycker om att arbeta med människor och göra skillnad hos kund. På Städvision är vi ett glatt team som trivs med att jobba tillsammans och sprider glädje omkring oss. I mitt arbete känner jag mig både uppskattad och viktig hos såväl kund som chef.