Städvision växer

Vi letar alltid efter nya talanger. På denna sida kan du finna lediga tjänster, men även ett formulär för dig som vill lämna en spontanansökan. Tveka inte att höra av dig om du tror att du skulle passa in hos oss på Städvision.

Lediga tjänster

Vi har ingen specifik tjänst vi söker personal till just nu. Men fyll gärna i en spontanansökan.

Spontanansökan

Hur är det att jobba på Städvision?

Medarbetarcase

Annika Asklund

Jag har arbetat inom städbranschen till och från sedan 1995. Under åren har jag testat flera andra vägar, men efter en tid längtar jag alltid tillbaka till städbranschen. Inget slår känslan av god service, att lösa specifika problem och önskemål från kunden och sedan få kavla upp ärmarna och utföra ett bra jobb. Att representera ett städföretag med fantastiska chefer som ser till att både medarbetare och kunder trivs, gör att jag gärna stannar.

Medarbetarcase


Gunilla Danielsson

Jag trivs med att jobba hos städvision för att vi är ett bra gäng arbetskamrater som har väldigt kul tillsammans. Vi har bra kunder och  jättebra kundkontakt. Dessutom har vi de bästa cheferna Malin, Carina och Marie.

Medarbetarcase


Bojan Savic´

Jag känner att jag gör ett bra jobb på Städvision som uppskattas av arbetsgivare och kunder, vilket leder till att jag mår bra på jobbet. Jag har även en bra relation till mina kollegor och vi jobbar som ett team.